image/svg+xml

Poradenství a terapie pro děti

SÍŤ PODPORY LIDEM NA SPEKTRU A JEJICH RODINÁM V ČR

 Poradenství a terapie pro děti

Adresa: Revoluční 215, Jičín 506 01 Email: [email protected] Tel: 725 222 321 604 651 211

Odkaz: https://www.terapieprodeti.cz/

Popis: Nabízíme vám porozumění, respekt a zájem pomoci vám spravit to, co nefunguje nebo přestalo fungovat ve výchově, či v nastavení osobnosti a tělesných projevů dítěte. Věříme, že pokud něco nefunguje správně, tak je potřeba zaměřit se na příčinu problému a nikoliv samotné důsledky, které se projevují teď v různé intenzitě a které dětem brání ideálnímu prožívání života. Každé dítě je jedinečné a každé dítě má velký potenciál prožívat úspěch. Jsou to často děti, které se mohou projevovat jako neklidné, emočně frustrované, rozrušené okolnostmi, nervózní, často nemocné (mohou mít somatické projevy onemocnění), bývají neustále v pohybu nebo úplně zpomalené, roztěkané, impulzivní, zapomínající, aktivní, senzitivní a přecitlivělé, nepozorné, agresivní, neposlušné, neobratné (jemná, hrubá motorika, dyspraxie), špatně se orientující v prostoru a čase, opožděné ve vývoji, emocionálně nezralé, s narušenou koordinací pohybu, s poruchou řečových schopností, poruchou učení (SPU) a chování (SPCH), poruchou příjmu potravy, narušenou socializací, obtížně spolupracující.

Comments

SÍŤ PODPORY LIDEM NA SPEKTRU A JEJICH RODINÁM V ČR was created by Free Custom Map Builder that powers thousands of custom online maps.

Want to build own custom map for your business or community? Try Mapotic's custom map maker and create customizable or branded maps in minutes. Leverage filters, custom categories, crowdsourcing and SEO. Create a free custom map.